بعد از آن ، الیاف مصنوعی وارد صنعت طناب سازی شد. الیاف سخت و زبری همچون مانیل ، کنف، کتان ، نایلون ، پلی پروبیلن ، پلیاتیلن ، پلیاستر و کولار در کارخانههای طناب سازی مورد استفاده قرار گرفت. اما هیچ مادهای همچون فلز نمیتوانست به اندازهی کافی در برابر عواملی همچون فشار و ضربه مقاومت داشته باشد. بنابراین فلزات راه خود را به صنعت طناب سازی باز کردند و سیم بکسل های اولیه شکل گرفتند.
حتما بخوانید: 6 راه برای تشخیص سیم بکسل تقلبی گوستاولف آلمان
در ابتدا استفاده از فلزات برای تهیهی سیم بکسل بسیار بسیار سخت بود. افراد زیادی باید ساعتها فولاد را حرارت داده و با چکش و سندان روی آن میکوبیدند تا بتوانند آنها را نرم و ریسمانی کرده و به هم ببافند. ضمن آن که زبری این رشتههای مفتولی باعث میشد کار کردن با آنها بسیار سخت باشد. اکنون طنابهای فولادی یا سیم بکسل ها برای استفاده در کارهای سنگینتر و نیازمند به قدرت بیشتر ساخته میشوند و دستگاههای پیشرفتهای برای تولید آنها، به شیوهای که کار کردن با آنها برای انسان و ماشین راحت باشد، ساختهشده است.
یکی از قدیمیترین و خوشنامترین کارخانههای تولید سیم بکسل در دنیا شرکت گوستاولف Gustav wolf آلمان است. این کارخانه در حدود 140 سال به طور مستمر مشغول فعالیت در زمینهی تولید سیم بکسل است و اکنون در 7 سایت صنعتی در کشور آلمان و چندین کشور دیگر ، برترین سیم بکسلهای تولید شده از آهن و فولاد را عرضه میکند. سیم بکسل گوستاولف مورد استفاده در صنایعی همچون معماری، کشتیسازی، آسانسور، خودرو و مبلمان است و همواره بالاترین سطح کیفیت از نظر مواد اولیه و محصولات را عرضه میکند.
تلفن تماس ما : 02177302620 و 02177302616 و 09121324842
تاریخچهی کارخانهی سیم بکسل گوستاولف Gustav wolf
کارخانهی موفق سیم بکسل گوستاولف Gustav wolf در سال 1887 میلادی کار خود را در یک شرکت خانوادگی که از سال 1737 وجود داشت، با تولید رشته سیم بکسل آغاز کرد. در سال 1912 گوستاولف تصمیم گرفت مکان کارخانهی خود را از بیلفلد Bielefeld به کوترزلوه Gütersloh منتقل کرده و تولیدات خود را گسترش دهد. در این سالها اصلیترین فعالیت گوستاولف تولید سیم بکسل فولادی برای استفاده در صنعت معدن بود.
سال 1936 برای کارخانهی سیم بکسل گوستاولف سال خوبی بود، چرا که در این سال شرکت موفق به اختراع دستگاهی به نام PATENT WOLF یا به اختصارPAWO شد. PAWO یک دستگاه شناخته شده و معروف در تولید طناب سیم بکسل است و وظیفهی اصلی آن کاهش پسماند مواد اولیه در تولید سیم بکسل است. دستگاه PAWO هم اینک با همین نام در تمام کارخانههای تولید سیم بکسل مورد استفاده قرار میگیرد.
گوستاولف بعد از تولید سیم بکسل ، در سال 1955 به روند تولید محصول جدیدی به نام وایر لاستیک که در صنعت خودروسازی مورد استفاده است، وارد شد.
کارخانه ی سیم بکسل گوستاولف تولید محصولات کششی با روکش برنج برای صنعت شلنگهای هیدرولیک را از سال 1987 گسترش داد و بعد از آن در سال 1991 کارخانهی جدید تولید سیم بکسل را در شهر نبرا Nebra واقع در آلمان شرقی سابق راهاندازی کرد و در ادامه با گسترش شرکتهای تابعهی گوستاولف در نبرا تبدیل به یک سایت مهم تولید سیم بکسل برای آسانسور و طناب جرثقیل شد.
در سال 1995 گوستاولف کارخانهی STAL را از گروه دانلوپ فرانسه خرید و تولید وایر لاستیک را افزایش داد. با افزایش فعالیت کارخانهی سیم بکسل گوستاولف، این شرکت در سال 1998 شبکهی توزیع کارخانه را از طریق شرکای فروش خود در ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، ترکیه و استرالیا گسترش داد. شراکتی که هنوز هم پابرجا است و گوستاولف را تبدیل به یکی از موفقترین شرکت های با نفوذ در اروپا کرده است.
در سال 2002 ، به دلیل گسترش فعالیتهای گوستاولف این شرکت اقدام به احداث یک مرکز تدارکات مستقل در شهر هرزبروک Herzebrock آلمان کرد که در آن تمام محمولهها از جمله طناب و لوازم جانبی برای ارسال به هر نقطهای از جهان آماده میشد. بالاخره کارخانهی سیم بکسل گوستاولف در سال 2003 شعبهی دیگری از کارخانهی تولید سیم بکسل خود را در کشور هند راهاندازی کرد. شرکت گوستاولف هند هنوز هم بهطور خاص در زمینهی تولید طناب فولادی و سیم بکسل گالوانیزه با قدرت کششی بالا فعالیت میکند.
سال 2004 اولین باری بود که یک شرکت عربی به نام برونتون ولف در دبی درزمینهی تولید سیم بکسل با شرکت گوستاولف قرارداد همکاری امضا کرد و به این ترتیب پای شرکت گوستاولف بیش از پیش در خاورمیانه باز شده و سیم بکسلهای تولیدی آن در این منطقه مورد استفاده قرار گرفت.
چین بهعنوان بزرگترین کشور قارهی آسیا و پرجمعیتترین کشور جهان در سال 2005 پذیرای دفتر فروش سیم بکسل گوستاولف در شهر هنگکنگ شد و این همکاری به منظور افزایش فروش سیم بکسل آسانسور در آسیا صورت گرفت.
بالاخره در سال 2006 همکاریهای گوستاولف با کشور چین افزایش پیدا کرد و آنها یک قرارداد همکاری برای تولید سیم بکسل آسانسور برای بازار داخلی چین امضا کردند. به این ترتیب کارخانهی گوستاولف شعبهی جدید خود را در نزدیکی شهر شانگهای چین افتتاح کرد.
تولید موفق سیم بکسل آسانسور با مغز کنف در کارخانه سیم بکسل گوستاولف چین از سال 2007 میلادی آغاز شد که نقطهی عطفی در تولید محصولات و بازگشایی فاز جدیدی از تولیدات کارخانهی گوستاولف بود.
سال 2008 همزمان با گسترش فعالیتهای تولیدی گوستاولف این کارخانه یک مرکز تدارکات جدید به مساحت 1400 مترمربع در روسلین افتتاح کرد و در نهایت در سال 2010 گوستاولف یک کارخانهی تولید سیم بکسل آسانسور سایز کوچک وسیم بکسل جرثقیل در مجارستان افتتاح کرد و به این ترتیب فعالیتهای خود را در تمام دنیا به ویژه اروپا گسترش داد.
این شرکت هنوز هم بهترین سیم بکسل جهان را تولید کرده و یکهتاز عرصهی تولید سیم بکسل آسانسور و سیم بکسل جرثقیل و طنابهای فولادی است.
برای استعلام قیمت و مشخصات با تلفن 09121324842 و یا 02177302620 و 02177302616 تماس بگیرید
پروژههای عظیمی که در طراحی آنها سیم بکسل گوستاولف آلمان به کار رفته است:
برج ترامپ در شیکاگو
برج ترامپ (Trump Tower) در سال 2011 بزرگترین ساختمان فولادی و بتنی در جهان در شیکاگو بود. با 4234 متر ارتفاع تنها 20 متر کمتر از ساختمان امپایر استیت (State Empire ) در نیویورک است. ساختمان 98 طبقه با 27 دستگاه آسانسور که همه با استفاده از سیم بکسل گوستاولف آلمان مجهز شدهاند. برج ترامپ شامل 625 آپارتمان و یک هتل لوکس 5 ستاره است. در آن زمان قرار بر این بود که این برج بلندترین ساختمان در جهان شود اما پس از حملات تروریستی 11دسامبر دربارهی این برنامه تجدیدنظر شد.
مرکز هایت در شیکاگو
مرکز 207 متری هایت ) Hyatt Center) در شیکاگو در سال 2005 ساخته شد. درون ساختمان 34 آسانسور مجهز به سیم بکسل گوستاولف آلمان وجود دارد که امکان دسترسی به 48 طبقه را فراهم میکند. مرکز هایت صرفا به عنوان فضای اداری به کار میرود.
سیم بکسل آسانسور گوستاولف آلمان برای بلندترین آسمان خراش در اسکاندیناوی
ترنینگ تورسو (Turning Torso ) نام بلندترین آسمانخراش در اسکاندیناوی و دومین ساختمان مسکونی در اروپا است. افتتاح آن در مالموی سوئد در 27 اوت سال 2005 انجام گرفت. هزینه ساختوساز بالغ بر 168 میلیون یورو بوده است. آسمانخراش شامل 57 طبقه با ارتفاع 190 متر است. کل مکان شامل فضای طبقه حدود 21500 مترمربعی برای دفاتر و آپارتمانها است. مجموع 5 دستگاه آسانسور مجهز به سیم بکسل آسانسور گوستاولف آلمان هستند و با سرعت 5 متر بر ثانیه کار میکنند (18 کیلومتر بر ساعت) که در اختیار کارکنان و ساکنان قرار دارد.
کشتی AIDA مجهز به سیم بکسل آسانسور گوستاولف آلمان
7 کشتی AIDA با سیم بکسل آسانسورگوستاولف آلمان تجهیز شدهاند از جمله جدیدترین کشتی آن AIDAsol . با 1096 کابین و طول 252 متر، AIDAsol بزرگترین کشتی در ناوگان AIDA است.
مرکز کینگدام در ریاض
یکی دیگر از ساختمانهایی که در آن از سیم بکسل گوستاولف آلمان استفاده شده است مرکز کینگدم(Kingdom Center) در ریاض عربستان است که با سیم بکسل آسانسور گوستاولف آلمان مجهز شده است. این ساختمان بلند 302 متری شبیه به یک درب بازکن بطری بزرگ است. این مرکز سه بخش دار: یک هتل، یک مرکز خرید و بخش دفاتر و آپارتمانها است.
فرودگاه باراخاس مادرید
فرودگاه باراخاس (Barajas Airport ) با حجم مسافر سالانه 50 میلیون (2010) و حداکثر ظرفیت 70 میلیون، فرودگاه باراخاس مادرید دومین فرودگاه در اروپا و دوازدهمین فرودگاه بزرگ در سراسر جهان است که با سیم بکسل گوستاولف آلمان مجهز شده است.
استفاده از سیم بکسل گوستاولف آلمان در هتل غولپیکر مکه
در ساخت دومین ساختمان بلند در جهان پس از برج خلیفه در دبی نیز از سیم بکسل گوستاولف آلمان استفاده شده است. آسانسورها در این معماری غولپیکر عمدتاً از طریق سیم بکسل آسانسور گوستاولف آلمان معلق شدهاند.
اسکای پارک سنگاپور
سکای پارک(Sky Park ) در سنگاپور یکی از نوآورانهترین ساختوسازها در جهان است. این ساختمان از یک کازینو، 2561 اتاق هتل، یک مرکز خرید، چند رستوران شیک و ... تشکیل شده است. در ساخت این ساختمان نیز از سیم بکسل گوستاولف آلمان در ساخت آسانسورها بهره بردهاند.
مرکز تایم وارنر نیویورک
از جمله پروژههای دیگر که از سیم بکسل آسانسور گوستاولف آلمان در طراحی پروژه بهره بردهاند مرکز تایم وارنر (Time Warner Center ) است که در سال 2004 تکمیل شد این مرکز اولین ساختمان بلند در نیویورک پس از حملات تروریستی 11 سپتامبر است. برجهای دوقلو هر یک 229 متر ارتفاع دارند. از آنجا که شرکت Time Warner AOL مستاجر بیش از 50٪ طبقات ساختمان است این مرکز با نام تایم وارنر ثبت شده است.
اسکوشیا پلازا،تورنتو
اسکوشیا پلازا (Scotia Plaza ) در منطقه مالی -تجاری تورنتو در شهر کانادا واقع شده است. پلازا متشکل از یک ساختمان بلند 275 متری بوده و ساختمان بلند 115 متری است که در سال 1951 تکمیل شد. این ساختمان مدرن در سال 1988 پس از سه سال به پایان رسید و شامل 44 آسانسور و 68 طبقه است که در ساخت آسانسورها، سیم بکسل آسانسور گوستاولف آلمان به کار بردهاند.
همانطور که گفته شد از سیم بکسل گوستاولف آلمان با کیفیت بالا در پروژههای عظیمی استفاده شده است و این نشاندهنده قابلیت و کاربرد فراوان این نوع سیم بکسل ها است. موارد بالا تنها چند نمونه از پروژههای بزرگی بود که در طراحی و ساخت ساختمانها ، کشتیها از سیم بکسل آسانسور آلمان گوستاولف استفاده کردند. هم اکنون پروژه های عظیم دیگری در حال ساخت است که با این سیم بکسلها، آسانسورها را تجهیز میکنند.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
system
1249 روز پیشعالی