بایگانی نوشته‌ها

هزینه تعویض سیم بکسل آسانسور

هزینه تعویض سیم بکسل آسانسور

قبلا در مورد سرویس و نگهداری مستمر و بازرسی ادواری سالیانه آسانسور صحبت کردم. یکی از موارد مهم، بازرسی و نگهداری سیم بکسل آسانسور و در صورت نیاز، تعویض سیم بکسل آسانسور هست. من محمد رضا عبداله زاده نویسنده این مطلب هستم و کار اصلی من، فروش و تامین انواع سیم بکسل آسانسور است. در طی سالهای اخیر من با تعداد بسیار زیادی از شرکتهای آسانسوری  و همچنین مدیران ساختمان و مجتمع ها و برجهای  مسکونی و تجاری کار کردم  و اشکالات و مشکلات زیاد و  مختلفی رو در زمان نصب و یا تعویض سیم بکسل آسانسور مشاهده کردم. به همین دلیل، سعی میکنم بخشی از تجربیات خودم رو، در رابطه با موضوع تعویض سیم بکسل اسانسور دراختیار شما قرار بدهم تا پاسخ به سوالاتی باشه که طی سالهای اخیر،  از  سوی شرکتهای آسانسوری  و یا مدیران ساختمانهای مسکونی و تجاری دریافت نموده ام.در همین جا تاکید میکنم که نکات عنوان شده در مطلب ذیل بر بر اساس نقطه نظرات و تجربه شخصی من است.
مسئولیت مالکین و مدیران ساختمان در قبال آسانسورها چیست؟

مسئولیت مالکین و مدیران ساختمان در قبال آسانسورها چیست؟

اگر سرویس و نگهداری مستمر و بازرسی ادواری سالیانه برای آسانسور، انجام نشود و حادثه ای همراه با ایجاد جرح در مسافرین آسانسور، به وقوع بپیوندد، کلیه مسئولیتهای حقوقی و کیفری آن بر عهده مدیر یا مالک ساختمان است و با توجه به اطلاع رسانی سازمان استاندارد در جراید، دیگر توجیهی برای فرار از مسئولیت در محاکم قضایی وجود ندارد! لازم به توضیح است که،  مطابق استاندارد ملی 1_6303 و دستورالعملهای جاری، گواهی ایمنی صادره توسط شرکتهای بازرسی، تنها یکسال اعتبار دارد و آسانسورهای در حال بهره برداری، که سرویس و نگهداری مستمر ماهانه دارند، باید بصورت سالیانه بازرسی ادواری شوند.  آسانسور مثل هر دستگاهی نیاز به استانداردهای خاص خود را دارد. تقریبا از سال 83 استانداردسازی آسانسور اجباری آغاز گردید. ممکن است این سوال‌ها برای شما مطرح شود که آیا استاندارد اولیه خود آسانسور، برای استاندارد دانستن آسانسور کافی  است؟ در صورت بروز حادثه برای یک آسانسور غیراستاندارد چه کسی مسئول است؟‌ آیا قانون مدونی برای استاندارد آسانسور وجود دارد؟ آیا می‌دانید که در سال‌های گذشته با آمار قابل‌توجه حوادث آسانسور مواجه بوده‌ایم؟
قیمت سیم بکسل آسانسور در سال 1401

قیمت سیم بکسل آسانسور در سال 1401

قیمت سیم بکسل آسانسور مانند سایر کالاها، تابع شرایط اقتصادی کلان ایران است. امروز، دهم خرداد ماه سال 1401 است و بیش از 2 ماه از ابتدای سال،  گذشته است. هر انسان عاقلی در ایران این را می داند که اگر کالایی را در ابتدای سال خریداری کند تا انتهای سال قیمت آن حدود ۴۰ درصد بالا خواهد رفت چرا که بودجه کشور ۴۰ درصد تورم دارد و به هر حال این تورم ایجاد خواهد گردید!  من محمد رضا عبداله زاده مدیر عامل شرکت پارسیان تجارت هستم که نقطه نظرات خودم را در مورد قیمت سیم بکسل آسانسور  و روند احتمالی آن در سال 1401 را در مطلب ذیل، بر اساس تجربیات چندین ساله ارائه کردم که همین جا تاکید میکنم که این نقطه نظرات من هست که ممکن است درست و یا غلط باشد.
زنجیر جبران آسانسور

زنجیر جبران آسانسور

زنجیر جبران آسانسور یکی از قطعات مهم آسانسور است که در ساختمانهای بلند و مرتفع کاربرد دارد. با مرتفع شدن ساختمانها و برجها، به دلیل افزایش ارتفاع، طول و مسیر حرکت آسانسور افزایش میابد و با افزایش ارتفاع چاه و تونل آسانسور، وزن تجهیرات تعلیق آسانسور، افزایش بیشتری پیدا میکند و موجب عدم تعادل ما بین وزن سمت قاب وزنه و سمت کابین آسانسور میگردد که تاثیر قابل ملاحظه ایی بر عملکرد آسانسور دارد. در ابتدا از سیم بکسل، جهت جبران اين عدم تعادل استفاده می شد که لازمه آن داشتن تجهيزات اضافی برای هدايت سیم بکسل ها و اتصالات آنها بود. سپس زنجير جبران آسانسور جای سیم بکسل را گرفت. هرچند هزينه اين زنجيرها پائين بود ولی صدای توليد شده از حرکت آنها عدم رضايتمندی را به همراه داشت.زنجیرهای روکش دار یا همان زنجیر جبران کابلی یا باتومی پاسخی به این مشکل بود. شرکت پارسیان تجارت، فروشنده انواع زنجیر جبران است که در چندین سال گذشته، با توجه به اجباری شدن زنجیر جبران در آسانسورهای مرتفع جهت اخذ استاندارد، اقدام به فروش زنجیر جبران نموده است.
روغن سیم بکسل آسانسور

روغن سیم بکسل آسانسور

امروزه متداولترین روش روغن کاری سیم بکسل، روش حمام پیوسته میباشد که در ایران بیشتر در صنایع کشتیرانی و نفت و گاز استفاده میشود و علیرغم اهمیت این موضوع در افزایش کارایی سیم بکسل و طول عمر آن ، در صنایع دیگر مثل صنعت آسانسور بسیار کمتر مورد توجه قرار میگیرد. غیراز روش حمام پیوسته، روشهای دیگری نیز برای روغن کاری سیم بکسل به کار می رود که عبارتند از :چکاندن، ریختن، آغشته کردن، برس کاری یا فرچه کشیدن، پاششی تحت فشار. به عنوان مثال شرکتهای آسانسوری و نصابان آسانسور از روش آغشته کردن سیم بکسل برای روغن کاری سیم بکسل استفاده مینمایند بدین ترتیب که پارچه ای را به روغن آغشته مینمایند و سپس بر روی سیم بکسل می کشند که البته این کار باید طوری صورت پذیرد که سیم بکسل بیش از حد چرب نشود چرا که موجب لیزی بیش از حد سیم بکسل و جذب گردوخاک میشود.در زمان تولید سیم بکسل، اکثر سیم بکسلها روغن کاری میشوند ولی درجه روغن کاری، با توجه به کابرد سیم بکسل و شرایط کاری متفاوت هست.
عوامل موثر بر خوردگی فلکه آسانسور و تاثیر سیم بکسل آسانسور بر آن

عوامل موثر بر خوردگی فلکه آسانسور و تاثیر سیم بکسل آسانسور بر آن

سه عامل موجب خوردگی و از بین رفتن سطح شیار فلکه اصلی آسانسور میشود: 1- ساختار و کیفیت سیم بکسل2- کیفیت فلکه کششی و قطعات آن 3- نحوه نصب فلکه کششی و سیم بکسل بندی آن. در این نوشته، سعی شده است توضیحاتی در مورد سئوالات خریداران در رابطه با علل خوردگی فلکه کششی در آسانسور ارائه گردد ولی قبل از هر چیز توضیح مختصری در مورد سیم بکسل و فلکه آسانسور خالی از لطف نخواهد بود. سیم بکسل آسانسور ، طنابی فولادی  است که معمولا از طریق تاباندن تعدادی رشته  سیم فلزی به دور یک هسته مفتولی  شکل از جنس فولاد ساخته می شود. قطر متوسط سیم های بکسل معمولا از آنچه با آن برچسب زده شده اند بیشتر است (هرگز کمتر از آن نیست). هسته مرکزی سیم بکسل ها قسمت اصلی آن بوده و تعیین کننده خواص خمشی آنهاست و میزان نیرویی که می توانند تحمل کنند را نیز مشخص می کند. مغزی سیم بکسل میتواند از جنس پنبه ، کنف ، فولاد و یا پروپیلن باشد که با توجه به سایز و نوع کاربرد آن و ضریب ایمنی آن، میتوان از مغزی های متفاوت استفاده نمود.
چرا برای جابجایی آسانسور در ساختمانها، از سیم بکسل آسانسور استفاده میشود؟

چرا برای جابجایی آسانسور در ساختمانها، از سیم بکسل آسانسور استفاده میشود؟

پیش از اختراع سیم بکسل در سال 1834، رایج ترین وسیله برای عملیات باربرداری، زنجیرها و طناب ها بودند. اشکال اساسی زنجیرها این است که با ایجاد آسیب و نقص در یک حلقه ی زنجیر، کل ساختار زنجیر دچار نقص شده و در عمل، کاری انجام نمی دهد. ولی در سیم بکسل این چنین نیست. بدین معنی که با پاره شدن یکی از وایرها در داخل و یا خارج سیم بکسل، تغییر خاصی در ساختمان کلی و ایمنی سیم بکسل به وجود نمی آید. از طرف دیگر زنجیرها دارای ساختار خطی هستند و پیوستگی کل سیستم، بستگی به تک تک اجزاء دارد در حالیکه در سیم بکسل، ساختار موازی است، یعنی اجزاء کنار هم قرار دارند و ساختار به گونه ای است که نقص در یک نقطه سیم فولادی و یا همان وایر(wire )، عملکرد کل سیستم را دچاراشکال نمیکند. به این ویژگی در سیم بکسل ( Self Redundancy ) گفته میشود. بدین معني كه پس از گسيخته شدن و شکستن برخي از وایرها در ميان رشته ها، هنوز رشته هاي ديگر به طور موازي مقاومت كرده و بكسل مي تواند هنوز در سرويس قرار گيرد. اصل مهمی که در زنجیر دیده نمی شود.
6 رازی که در مورد سیم بکسل گوستاولف آلمان به شما نمی گویند!

6 رازی که در مورد سیم بکسل گوستاولف آلمان به شما نمی گویند!

سلام ، من محمد رضا عبداله زاده ، مدیر عامل پارسیان تجارت هستم و از سال 1377 در زمینه واردات ، توزیع و فروش انواع سیم بکسل آسانسور مشغول به فعالیت هستم.  از سال 94 هم  ، فروش سیم بکسل گوستاولف اصل آلمان رو شروع کردم و تاکنون ،  افتخار همکاری با خیلی از شرکتهای آسانسوری و شرکتها و سازمانها و مدیران و مالکین ساختمانها رو داشتم. شاید شما به این دلیل  توی این صفحه وب سایت ما هستید که  ، احتمالا قصد خرید سیم بکسل گوستاولف اصل آلمان رو دارید . برای همین من مطالبی رو براتون آماده کردم که بتونه توی خریم سیم بکسل گوستاولف اصل آلمان  و یا سیم بکسل آسانسور چینی بهتون کمک کنه . اگر حوصله خوندن این مطالب رو ندارید ، میتونید در ساعت کاری با ما تماس بگیرید ، تا راهنمایتون کنیم . یا اینکه فرم تماس با ما را پر کنید و برای ما ارسال کنید تا خودمون با شما تماس بگیریم .
سیم بکسل گوستاولف و تاریخچه ی شرکت گوستاولف آلمان

سیم بکسل گوستاولف و تاریخچه ی شرکت گوستاولف آلمان

اگر علاقمندید در مورد تاریخچه ی سیم بکسل گوستاولف آلمان و پروژه هایی که در آن از سیم بکسل گوستاولف آلمان استفاده شده است ، بیشتر بدونید ، این مطلب رو بخونید. ولی قبل از پرداختن به تاریخچه ی سیم بکسل گوستاولف آلمان ،  بهتر هست که کمی راجع به سیر تولید و پیشرفت این صنعت صحبت کنیم .   استفاده از طناب برای انجام کارهایی همچون کشیدن ، چفت ‌و بست کردن ، اتصال اجسام و اشیاء ، حمل‌ و نقل و بلند کردن اجسام سنگین ، به دوران ما قبل تاریخ برمی‌گردد. طناب متشکل از الیافی پیچ‌خورده، طولانی و بافته‌شده به دور یکدیگر برای ایجاد یک‌رشته‌ی ضخیم است. احتمالاً اولین طناب‌ها ،  قطعات طولانی از تاک‌های به هم تابیده‌ شده بوده است. مصریان باستان طناب‌های اولیه را از نی ، موی حیوانات ، چرم و گیاه پاپیروس می‌ساخته‌اند. تا سال 1950 نیز طناب‌ها از الیاف طبیعی ساخته می‌شد. اما استفاده از الیاف طبیعی به دلیل عدم مقاومت لازم در استفاده‌ی مکرر در معادن ، موجب به وجود آمدن تغییراتی در تولید طناب‌های سنگین شد و مخترعان را به فکر استفاده از موادی ساخت که در برابر رطوبت مقاومت بیشتری داشته باشند.
درباره‌ی نویسنده
من محمد رضا عبداله زاده، مدیر عامل شرکت پارسیان تجارت هستم و از سال 1377 در زمینه واردات و تامین انواع سیم بکسل آسانسور به صورت تخصصی مشغول به فعالیت هستم. ما در شرکت پارسیان تجارت،  به صدها شرکت و افراد مختلف کمک کردیم که انواع سیم بکسل آسانسور مورد نیاز خودشون را تهیه نمایند و افتخار همکاری با خیلی از شرکتهای آسانسوری و سازمانها و مدیران و مالکین ساختمانها رو داشته ایم. این مطالب توسط من و تعدادی از همکارانم در شرکت پارسیان تجارت تهیه و جمع آوری شده است. هدف اصلی ما در ارائه این مطالب ، آگاهی دادن در مورد سیم بکسل آسانسور و آسان کردن فرایند خرید برای شما و کاهش هزینه های مالی و صرفه جویی در وقت شما میباشد به نحوی که خود شما بتونید، راحت تر تصمیم بگیرید. سعی میکنیم به شما کمک کنیم تا بتونید انتخاب درست و عالی داشته باشید. اگر نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید میتونید در ساعات کاری با شماره های 02177302620 و 02177302616 و 09121324842 تماس بگیرید. خوشحال میشیم نظرات و دیدگاه خودتون در رابطه با هر مطلب رو برامون ارسال کنید تا ما هم از نظرات شما استفاده کنیم.
اطلاعات بیش‌تر درباره نویسنده
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه وبلاگ
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.